Afore Gobo, Pulau-pulau Batu Barat, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Afore Gobo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanPulau-pulau Batu Barat

Afore Gobo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pulau-pulau Batu Barat, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pulau-pulau Batu Barat, Nias Kidul


Gnome-home.svg