Afulu, Nias Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Afulu

Peta lokasi Kacamatan Afulu
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias Kalér
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Afulu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Nias Kalér Citakan:Afulu, Nias Kalér


Nuvola filesystems folder home.png