Agung Batin, Simpang Pematang, Mesuji

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Agung Batin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMesuji
KacamatanSimpang Pematang

Agung Batin nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Simpang Pematang, Kabupatén Mesuji, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Simpang Pematang, Mesuji


Gnome-home.svg