Air Hangat, Kerinci

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Air Hangat

Peta lokasi Kacamatan Air Hangat
Propinsi Jambi
Kabupatén Kerinci
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Air Hangat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Kerinci Citakan:Air Hangat, Kerinci


Nuvola filesystems folder home.png