Air Hitam, Sarolangun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Air Hitam
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténSarolangun
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.03.07
Désa/kalurahan-

Air Hitam nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sarolangun, Propinsi Jambi, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Sarolangun Citakan:Air Hitam, Sarolangun