Air Liki Baru, Tabir Barat, Merangin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Air Liki Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
KacamatanTabir Barat

Air Liki Baru nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tabir Barat, Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Tabir Barat, Merangin