Air Putih, Batu Bara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Air Putih
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténBatu Bara
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.19.03
Désa/kalurahan-

Air Putih nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Batu Bara Citakan:Air Putih, Batu Bara