Air Putih, Batu Bara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Air Putih

Peta lokasi Kacamatan Air Putih
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Batu Bara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Air Putih nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Batu Bara, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Batu Bara Citakan:Air Putih, Batu Bara


Nuvola filesystems folder home.png