Akonkagua

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Akonkagua mangrupa salah sahiji gunung nu aya di Argéntina perenahna di Provinsi Mendoza, deukeut tapel wates Chili. Ieu gunung jangkungna 6.962 m sarta mangrupa gunung panggedéna di buana Amérika. Jalma nu munggaran naék ka ieu gunung nyaéta Matthias Zurbriggen taun 1897.