Akonkagua

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Akonkagua mangrupa salah sahiji gunung nu aya di Argéntina perenahna di Provinsi Mendoza, deukeut tapel wates Chili. Ieu gunung jangkungna 6.962 m sarta mangrupa gunung panggedéna di buana Amérika. Jalma nu munggaran naék ka ieu gunung nyaéta Matthias Zurbriggen taun 1897.