Akuarium

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Akuarium badag di Okinawa

Akuarium nyaéta ruangan/tangki cai nu dipaké pikeun ngingon lauk hias anu sabagian atawa sakabéhna dijieun tina kaca.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. Tim Penyusun Kamus PS. 2013. Kamus Pertanian Umum. Jakarta:Penebar Swadaya ISBN 9790025939


Nulis.jpg