Al-Manamah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Al-Manamah

المنامة Al-Manāmah
Pamandangan Al-Manamah
Pamandangan Al-Manamah
Bahrain map.png
Nagara Bahrain
Kagubernuran Ibu Kota
Pangeusi
 (2010)
 • Kota 157.474
 • Kapadetan 5.304/km2 (13,740/sq mi)
 • Métro
329.510
Ramatloka http://www.capital.gov.bh

Al-Manamah (Basa Arab: المنامة‎) nyaéta ibu kota sarta kota panggedqxzna di Bahrain, kalawan jumlah populasi kira-kira 155.000 urang. Al-Manamah dipilih salaku Ibu Kota Kabudayaan Arab pikeun taun 2012 ku Liga Arab.[1][2]

Kota kembar - kota sadulur[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Catetan jeung rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Loka resmi

Citakan:Cities of Bahrain Citakan:Neighborhoods of Manama Citakan:List of Asian capitals by region Citakan:Portuguese overseas empire Citakan:Capitals of Arab countries


Citakan:Bahrain-stub