Alam Barajo, Jambi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alam Barajo
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KotaJambi
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.71.09
Désa/kalurahan-

Alam Barajo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.


Citakan:Kota Jambi Citakan:Alam Barajo, Jambi