Alafan, Simeulue

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Alapan, Simeulue)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alafan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténSimeulue
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri11.09.08
Désa/kalurahan-

Alafan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simeulue, Propinsi Acéh, Indonésia.


Citakan:Alafan, Simeulue