Album live

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Album live mangrupa hiji album musik nu direkam langsung tina hiji artis di panggung atawa konsér. Album live bisa direkam dina hiji konsér tunggal atawa gabungan ti sababaraha konsér. Rupa album ieu béda pisan jeung kalobaannana album nu direkam dina studio. Dina album live biasana sok aya kekeprokan jeung rupa-rupa sora panongton basa konser keur lumangsung. Album live biasana dirilis dina wangun VCD atawa DVD.


Musical notes.svg