Alhamdu lillahi robbil 'alamin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Al-hamdu lillahi robbil 'alamin (aksara Arab الحمد لله ربّ العالمين) nyaéta ayat kadua tina Surat Al-Fatihah ayat kadua dina Al-Quran (kalawan nganggap yén kalimah Bismillah téh ayat munggaran).

Tarjamahna kirang langkung kieu:

Alhamdu: ari sadaya puji, Lillaahi: éta tetep kagungan Alloh, Robbil ‘Aalamiina: anu Mangéranan pirang-pirang alam.

Tempo ogé[édit | édit sumber]


Allah-green.svg