Lompat ke isi

Alif Satar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Alif Satar
GumelarMuhammad Alif bin Mohd Satar
19 Séptémber 1990 (1990-09-19) (yuswa 33)
Malaysia Kuala Lumpur, Malaysia
Ngaran landianAlif Satar
Pagawéan
Taun aktip2006 – ayeuna

Muhammad Alif bin Mohd Satar atawa leuwih dipikawanoh salaku Alif Satar (gumelar di Kuala Lumpur, Malaysia, 19 Séptémber 1990; umur 33 taun) nyaéta saurang panyanyi tur aktor Malaysia.

Diskografi[édit | édit sumber]

  • Nakal (2009)[1]
  • Lelaki Seperti Aku (2011)

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Alif Satar - Nakal". Diarsipkan dari versi asli tanggal 2016-03-04. Diakses tanggal 2021-08-18.  Archived 2016-03-04 di Wayback Machine