Alur Cempedak, Pangkalan Susu, Langkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Alur Cempedak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanPangkalan Susu

Alur Cempedak nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pangkalan Susu, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pangkalan Susu, Langkat


Gnome-home.svg