Amanat dina Napas Panungtungan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Amanat dina Napas Panungtungan  
Panulis Rustandi Kartakusumah
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2004

Amanat dina Napas Panungtungan nyaéta karya sastra anu ditulis dina basa Sunda ku pangarang Sunda, Rustandi Kartakusumah. Ieu buku téh diterbitkeun munggaran taun 2004 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg