Amanat dina Napas Panungtungan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Amanat dina Napas Panungtungan  
PanulisRustandi Kartakusumah
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2004

Amanat dina Napas Panungtungan nyaéta karya sastra anu ditulis dina basa Sunda ku pangarang Sunda, Rustandi Kartakusumah. Ieu buku téh diterbitkeun munggaran taun 2004 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg