Ambai Atas, Sitinjau Laut, Kerinci

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ambai Atas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténKerinci
KacamatanSitinjau Laut

Ambai Atas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sitinjau Laut, Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Sitinjau Laut, Kerinci


Gnome-home.svg