Ambarita, Simanindo, Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ambarita
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSamosir
KacamatanSimanindo

Ambarita nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Simanindo, Kabupatén Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Simanindo, Samosir


Gnome-home.svg