Ambarita, Simanindo, Samosir

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ambarita
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Samosir
Kacamatan Simanindo

Ambarita nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Simanindo, Kabupatén Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Simanindo, Samosir


Gnome-home.svg