Anaking Jimat Awaking

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anaking Jimat Awaking  
PanulisWahyu Wibisana
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2002

Anaking Jimat Awaking nyaéta karya sastra anu ditulis dina basa Sunda ku pangarang Sunda, Wahyu Wibisana. Ieu buku téh diterbitkeun munggaran taun 2002 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg