Andika Naliputra Wirahardja

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Andika Naliputra Wirahardja (gumelar di Bandung, 27 Nopémber 1980; umur 39 taun), nu akrab disebut Andika, nyaéta pemusik Indonésia nu kiwari jadi pamaén keyboard di jero grup musik The Titans. Sateuacana manéhna anggota grup musik kasohor Noah. Manéhna ogé kaasup saurang panangtung ti band Peterpan. Dina 8 Oktober 2006 Andika dikaluarkeun ti Peterpan.

Sumber rujukan[édit | édit sumber]