The Titans

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


The Titans
AsalBandung, Jawa Barat, Indonesia
AliranPop, Rock alternative
Taun aktip2007 - kiwari
LébelNagaswara (2011-kiwari)
EMI Music Indonesia (2007-2011)
Maén diNoah
T-Five
Rock 'N Roll Mafia
Five Minutes
IZE Band
Ramatlokawww.thetitansband.info
Anggota ti
Andika
Indra
Rizki
Tomtom
Onny
Imot
Baréto anggota ti
Bobby

The Titans nyaéta sahiji grup musik nu aliranna rock alternatif nu asalna ti Bandung. Grup ieu nangtung ti 8 Désémber 2006. Ngaran The Titans dicokot ti carita legenda Yunani Kuno tentang dewa-dewa nu ukuranna gedé. Personél grup musik ieu nyaéta Rizki Abdurahman (vokal), Andika Naliputra Wirahardja (keyboard), Hendra Suhendra / Indra (bass), Sonny Krisna Yudha / Oni (gitar), Utomo Haridwinanto / Tomtom (drum), Tommi Herlambang / Imot (synth & program).

Anggota[édit | édit sumber]

Diskografi[édit | édit sumber]

Album[édit | édit sumber]

Singel[édit | édit sumber]

  • Rasa Ini (2007)
  • Bila (2007)
  • Seandainya (2007)
  • Bukan Aku (2008)
  • Jangan Sakiti (2008)
  • Tanpamu (2008)
  • Dapatkah Waktu (2008)
  • Rasa Cinta (2010)
  • Cukup Sudah (2010)
  • Harus Apa Denganmu (2011)
  • Indonesia (féat. Drive) (2011)
  • Jalan Lurus (2011)
  • Dengarkanlah (2012)
  • Hingga Akhir Hidupku (2012)
  • Lupakan Aku (2013)

Pranala luar[édit | édit sumber]