Five Minutes

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Five Minutes

Five Minutes nyaéta grup musik asal Bandung.[1][2] Dibentuk taun 1994.[2] Anggotana aya 5 urang di antarana waé Ricky Tjahyadi (keyboard), Richie Setiawan (vokal), Drie Warnanta (bass), Aria Yudistira (drum) jeung Rulhilman (gitar).[1] Kostum nu dipaké ku Five Minutes kawilang unik, alatan nalika minton para anggota Five Minutes pasti maké sarung.[2]
Five Minutes ngamimitian karirna sanggeus jadi pinunjul kahiji Festival Band taun 1994.[2] Sanggeus ngarilis albeum The Best + 5 taun 2004, Five Minutes vakeum ti dunya musik.[2] Kabéh personilna sibuk jeung urusan solo karirna sewang-séwangan.[2] Nepi ka anggotana kaluar hiji-hiji.[2] Nu nyésa téh ngan Ricky jeung Drie.[2] Taun 2007 Five Minutes balik ka dunya hiburan kalawan ninggalkeun cicirén hasna, sarung.[2]
Taun 2007 Five Minutes ngaluarkeun albeum anyar kalawan judul Rockmantic nu digarap ti bulan Maret 2004 nepi ka Maret 2007.[1] Dina ieu albeum aya sapuluh lagu, di antarana waé Menahan Perih, Bertahan, Tak`kan Rela, Bersalah, Bidadari, Tanpamu, Jangan Sakiti Aku, Masihkah Aku, Jauhi Dirinya dan Benarkah Itu?.[1] Dina ieu albeum, Five Minutes geus miboga tilu anggota anyar nyaéta Richie, Aria, jeung Rulhilman.[1] Salian ti éta, Five Minutes miboga Fivers nu mangrupa sebutan keur para fans Five Minutes.[1]

Diskografi[édit | édit sumber]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j Five Minutes (Diakses tanggal 3 Desember 2011) (id)
  2. a b c d e f g h i j k l m n o Profil Five Minutes (Diakses tanggal 3 Desember 2011) (id)


Musical notes.svg