Angké, Tambora, Jakarta Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Angké
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Barat
KacamatanTambora

Angké nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tambora, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg