Angkola Sangkunur, Tapanuli Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Angkola Sangkunur

Peta lokasi Kacamatan Angkola Sangkunur
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Tapanuli Kidul
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Angkola Sangkunur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tapanuli Kidul Citakan:Angkola Sangkunur, Tapanuli Kidul


Nuvola filesystems folder home.png