Anie Carera

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anie Carera
Profil
NamiTri Nuryani
Nami lianAnie Carera
Gumelar1 Juni 1969 (1969-06-01) (yuswa 52)
Indonésia Madiun, Jawa Wétan, Indonésia
AliranRock, Pop, Dangdut
Pacabakanpenyanyi, aktris
Alat musikVokal
Taun aktip1988 – kini

Tri Nuryani langkung dikenal salaku Anie Carera (gumelar di Madiun, Jawa Wétan, 1 Juni 1969; umur 52 taun) nyaéta saurang panyanyi sareng aktris Indonésia.

Diskografi[édit | édit sumber]

  • 1988: Janji Itu Manis
  • 1988: Walau Seribu Tahun
  • 1992: Terperangkap Dalam Duka
  • 1994: Cintaku Takkan Berubah
  • 1995: Cintaku Tak Terbatas Waktu
  • 1996: Sebaris Kalimat
  • 1997: Aku Benci
  • 1998: Bagai Ikan Dalam Kaca
  • 1999: Hatiku Bagai Emas Permata
  • 2000: Cintaku Masih Seperti Yang Dulu

Rujukan[édit | édit sumber]