Anis Aljalis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anis Aljalis  
PanulisR. Méméd Sastrahadiprawira
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2002

Anis Aljalis nyaéta novél karya sastra anu ditulis dina basa Sunda ku R. Méméd Sastrahadiprawira. Ieu buku téh diterbitkeun munggaran taun 2002 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg