Anis Aljalis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anis Aljalis  
Panulis R. Méméd Sastrahadiprawira
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2002

Anis Aljalis nyaéta novél karya sastra anu ditulis dina basa Sunda ku R. Méméd Sastrahadiprawira. Ieu buku téh diterbitkeun munggaran taun 2002 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg