Anjun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anjun keur digawé

Anjun nyaéta tukang nyieun parabot tina taneuh.


Wiktionary logo
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap


Nulis.jpg