Antapani, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Antapani

Peta lokasi Kacamatan Antapani
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat Aca Herwansyah
Lega 400,5 Ha;
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Antapani nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png