Antapani, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Antapani

Peta lokasi Kacamatan Antapani
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat Aca Herwansyah
Lega 3,79 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 75.100 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Antapani nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png