Aramo, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aramo
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.14.15
Désa/kalurahan-

Aramo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Nias Kidul Citakan:Aramo, Nias Kidul