Arcamanik, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Arcamanik

Peta lokasi Kacamatan Arcamanik
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat -
Lega 5,87 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 68.400 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Arcamanik nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png