Lompat ke isi

Arjawinangun, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Arjawinangun
Peta
Peta lokasi Kacamatan Arjawinangun
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCirebon
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.09.24

Arjawinangun nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]