Arse, Tapanuli Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Arse
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
Lega208,09 Kilométer pasagi
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.03.14
Désa/kalurahan-

Arse nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tapanuli Kidul Citakan:Arse, Tapanuli Kidul