Asa Butterfield

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Asa Butterfield
Butterfield tahun 2019
GumelarAsa Maxwell Thornton Farr Butterfield
1 April 1997 (1997-04-01) (yuswa 23)
Islington, London, Inggris
PadumukanLondon, Inggris
PagawéanAktor
Taun aktip2006–sekarang

Asa Maxwell Thornton Farr Butterfield (/ˈsə/;[1][2] gumelar di London, Britania Raya, 1 April 1997; umur 23 taun) nyaéta aktor asal Inggris. Anjeunna mimiti dipikanyaho maén tokoh utama Bruno dina pilem Holokaus, The Boy in the Striped Pyjamas (2008), dimana anjeunna nampi nominasi pikeun Penghargaan Film Independen Inggris taun 2008 dan London Film Critics Circle Awards 2008 dina yuswa 11 taun.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "ENDER'S GAME - Trailer Announcement & Preview". YouTube. 2 May 2013. Diakses tanggal 4 February 2017. 
  2. "Asa Butterfield Talks Hugo - Young Hollywood Awards 2012". YouTube. 9 June 2013. Diakses tanggal 4 February 2017. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg