Aur Berduri, Nalo Tatan, Merangin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aur Berduri
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMerangin
KacamatanNalo Tatan

Aur Berduri nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Nalo Tatan, Kabupatén Merangin, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Nalo Tatan, Merangin


Gnome-home.svg