Aur Gading, Jujuhan Ilir, Bungo

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Aur Gading
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBungo
KacamatanJujuhan Ilir

Aur Gading nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jujuhan Ilir, Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Jujuhan Ilir, Bungo


Gnome-home.svg