Awin, Pemayung, Batanghari

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Awin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBatanghari
KacamatanPemayung

Awin nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pemayung, Kabupatén Batanghari, Propinsi Jambi, Indonésia.

Citakan:Pemayung, Batanghari


Gnome-home.svg