Béntang Lapang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Béntang Lapang  
PanulisRahmatullah Ading Affandié
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2009

Béntang Lapang nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Rahmatullah Ading Affandié. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2009 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg