Béntang Lapang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Béntang Lapang  
Panulis Rahmatullah Ading Affandié
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2009

Béntang Lapang nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Rahmatullah Ading Affandié. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2009 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg