Babadan, Limpung, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Babadan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanLimpung

Babadan nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Limpung, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg