Babakan, Kalimanah, Purbalingga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Babakan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanKalimanah

Babakan nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Kalimanah, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]



Gnome-home.svg
  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)