Babul Rahmah, Aceh Tenggara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Babul Rahmah

Peta lokasi Kacamatan Babul Rahmah
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Tenggara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Babul Rahmah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Aceh Tenggara Citakan:Babul Rahmah, Aceh Tenggara


Nuvola filesystems folder home.png