Bagal Buntung Hayangeun Walagri

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bagal Buntung Hayangeun Walagri  
Panulis Ajip Rosidi
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2008

Bagal Buntung Hayangeun Walagri nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Ajip Rosidi. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2008 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg