Bahar Selatan, Muaro Jambi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bahar Selatan

Peta lokasi Kacamatan Bahar Selatan
Propinsi Jambi
Kabupatén Muaro Jambi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bahar Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Muaro Jambi Citakan:Bahar Selatan, Muaro Jambi


Nuvola filesystems folder home.png