Bahar Utara, Muaro Jambi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bahar Utara
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténMuaro Jambi
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri15.05.09
Désa/kalurahan-

Bahar Utara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Muaro Jambi, Propinsi Jambi, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Muaro Jambi Citakan:Bahar Utara, Muaro Jambi