Baho, Lotu, Nias Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Baho
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanLotu

Baho nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lotu, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Lotu, Nias Kalér


Gnome-home.svg