Bahorok, Langkat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bahorok
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
Lega955,1 Kilométer pasagi
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.05.01
Désa/kalurahan-

Bahorok nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Langkat Citakan:Bahorok, Langkat