Bahrainona

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
نشيد البحرين الوطني

Lagu kabangsaan Nasional
Bandéra Bahrain Bahrain

RumpakaMohamed Sudqi Ayyash
MusikTeu kanyahoan;
diaransemén ku Ahmed Al-Jumairi
Diadopsi1971
Sémpel musik

Bahrainona (نشيد البحرين الوطني), nyaéta lagu kabangsaan Bahrain.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Citakan:Lagu-kabangsaan-stub