Bajenis, Tebing Tinggi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bajenis
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaTebing Tinggi
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.76.04
Désa/kalurahan-

Bajenis nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Tebing Tinggi, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kota Tebing Tinggi Citakan:Bajenis, Tebing Tinggi