Baktiraja, Humbang Hasundutan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Baktiraja
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténHumbang Hasundutan
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.16.03
Désa/kalurahan-

Baktiraja nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Humbang Hasundutan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Humbang Hasundutan Citakan:Baktiraja, Humbang Hasundutan