Bali (pakéan jero)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bali
Tipe Cabang
Ngadeg 1927
Kantor puseur Winston-Salem, North Carolina, Amérika Sarikat
Inohong konci Sara Stein
Industri pakéan
Produk kutang, cangcut, pakéan saré, kaos kaki
Indung pausahaan HanesBrands Inc.
Ramatloka http://www.balicompany.com/

Bali mangrupakeun hiji pausahaan pakéan jero nu operasi di Amérika Sarikat.

Bali ngamimitian usaha taun 1927 jeung Sara Stein minangka Fay-Miss. Taun 1935 pausahaan ieu ngarobah ngarana jadi Bali Brassiere Company. Bali ngahiji jeung Hanes Corporation taun 1969. Hanes tuluy ngajual ka Consolidated Foods Company nu markasna di Chicago, nu jadi Sara Lee Corporation taun 1985. Taun 2006 Sara Lee misahkeun pausahaan pakéanana ka HanesBrands Inc.. HanesBrands boga mérek pakéan liana, kaasup: Hanes (mérek panggedéna), Champion (mérek panggedéna kadua), Playtex (mérek panggedéna katilu), Just My Size, Barely There, Wonderbra, L’eggs, C9 by Champion, Duofold, Beefy-T, Outer Banks, Sol y Oro, Rinbros, Zorba jeung Ritmo.

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Citakan:Fashion-company-stub